maanantai 5. syyskuuta 2016

Lindströminkiusaus

Yksinkertaisesti: helppoa ja herkullista tutuista raaka-aineista esikuvana lindströminpihvit.



Lindströminkiusaus

400g jauhelihaa
800g (n.12) perunaa
400g (n.4) punajuurta
1 sipuli
¼ tl valkopippuria
1 tl suolaa
1 rkl valkoviinietikkaa
4 dl kermaa

Ruskista jauheliha ja mausta halutessasi sitä jo ripauksella valkopippuria ja suolaa.

Pese, kuori ja suikaloi perunat ja punajuuret. Yhdistä ne sitten uunivuoassa jauhelihan kanssa.

Sekoita kulhossa kerman joukkoon mausteet ja kaada uunivuokaan juures-jauhelihaseoksen päälle.




Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Päälle voi murustella sinihomejuustoa ennen paistoa tai juuston kuivettumisen välttämiseksi kesken paiston tai vasta suoraan lautaselle ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti