keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Soijabolognesekastike

Tämä on oikea jekkukastike. Tumma soijarouhe menee kympillä jauhelihasta! Erot ovat niin minimaaliset, että kasvissyöjä kaverinikin kertoi eräänä päivänä havahtuneensa vasta parin haarukallisen jälkeen syövänsä jauhelihaa soijarouheen sijaan, joskus käy niinkin päin.



Soijabolognese:
4 annosta 

1 sipuli
Loraus öljyä
2 tlk (yht. 800g) tomaattimurskaa
1-2 dl vettä
2 dl  tummaa soijarouhetta
4 rkl ketsuppia
4 rkl soijakastiketta
0,25-0,5 tl suolaa
Ripaus valkopippuria

Hienonna sipuli. Kuumenna pannulla loraus öljyä ja kuullota sipulit. Lisää sitten tomaattimurska, 1 dl vettä ja soijarouhe. Lisää vettä sen mukaan, miten rouhe turpoaa.

Anna porista pari minuuttia ja mausta sitten ketsupilla, soijakastikkeella sekä ripauksella suolaa ja valkopippuria. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.


Tarjoa kastike spagetin ja juustoraasteen tai perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti